Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Efterår 2020

Velkommen tilbage til et aktivt efterår

05-08-2020

Selvom det er dejligt at holde ferie, er der nu også noget dejligt ved at den er slut og dermed starte op på de forskellige aktiviteter igen.


Således har vi netop afholdt efterårets første aktivitet, en særdeles velbesøgt flotilleaften, hvor der var god gang i snakken og masser af mulighed for at pleje det sociale på tværs af besætningerne.


Allerede i denne uge begynder de forskellige sejladser, og de vil komme i en lind strøm fra nu og frem til nytår. 

Så det er bare med at gå ind på aktivitetsoversigten og tilmelde de sejladser du vil med på.


Der er mange nye, der enten lige har skrevet kontrakt, eller er lige ved at skulle gøre det. Derudover har REKSPEC flere samtaler i støbeskeen, så tilgange til flotillen er god og stabil. 

​​Lad os alle sammen i fællesskab tage godt imod de nye gaster, så de føler sig velkommen og kommer godt i gang med deres uddannelse. Ikke bare på skolen, men i særdeleshed ude i besætningerne, hvor de skal føle sig hjemme og have den basale grundtræning.


I løbet af efteråret har vi 2 SURVEX-er og en kontrolsejlads med politiet.

Håber på stor tilslutning til disse operative sejladser, så vi ikke behøver søge hjælp i de andre flotiller.

Den 2. september skifter vi som bekendt chef, da Thomas Pulawski har valgt at lægge sine kræfter i sejladsen i stedet for ledelsen af flotillen.

​Dette markerer vi med en lille sammenkomst i flotillelokalerne, hvor chefen for Marinehjemmeværnet, kommandør Henrik Holk Rasmussen, kommer og ovedrager kommandoen til undertegnede.

​Der ud over vil der på denne aften blive uddelt forskellige tegn, til dem der længe har gået og ventet. 

Dette er forsøgt gjort flere gange i løbet af året, men Coronaen​ har desværre umuliggjort det ind til nu

​Det vil glæde både Thomas og jeg, hvis så mange som muligt vil afse denne aften til dette lille arrangement, så vi kan vise vores sammenhold over for det øvrige Marinehjemmeværn.

Aktiviteten ligger allerede på aktivitetsoversigten, så det er bare med at gå ind og melde til allerede.


Til sidst vil jeg bare ønske at vi får et godt og aktivt efterår sammen, og håber på mange gode timer på havet eller i flotillelokalerne.


Venlig hilsen​​

​Jørn Hartmeyer​

Kommende


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring