Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Brandfolk fra Næstved Brand & Redning på aftenøvelser med MHV 803 ARIES

Samarbejde med Næstved Brand & Redning

Hvorfor har MHV 803 ARIES ligget i Næstved havn de sidste 4 dage? Patruljefartøjet har været moment for øvelser med Næstved Brand & Redning.

19-03-2015

​Søndag d.5 marts 2015 blev MHV 803 ARIES forlagt til Næstved, hvor den skulle ligge i hele uge 12.

Årsagen var at Næstved Brand & Redning ønskede at anvende fartøjet som moment til deres øvelser med brandfolkene.

To røgdykkerhold ad gangen blev sendt ombord, hvor de gennem røg fra røgkanoner, alarmer og sirener skulle bekæmpe brand i forskibet samt eftersøge kabys og motorrum for personer og få dem ud i det fri. 

Til formålet blev der anvendt "Stendukker" og brandslanger fyldt med sand, der gjorde håndteringen af slangerne gennem fartøjets snævre gange realistiske. Det var ikke en let opgave, at bevæge sig rundt inde på fartøjet.

Næstved Brand og Redning har været yderst tilfredse med øvelserne, og de er taknemmelige for Marinehjemmeværnets samarbejdsvilje, der gjorde øvelserne mulige.

I løbet af ugen har Media-Næstved været forbi for, at skrive en artikel om øvelserne. Sammen med artiklen er der taget en del gode billeder, som kan ses på deres side. Link til artikel og billeder findes øverst i højre side her.

Fredag d.20 marts 2015 hentes MHV 803 ARIES af besætning 3, der tager på GME-F (Grundlæggende Militær Efteruddannelse for Frivillige), inden MHV 803 ARIES bliver lagt til kaj igen hjemme i Vordingborg.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring