Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Detagerne i årets nytårparole

Utraditionel, traditionel Nytårsparole 2020

En lidt kryptisk overskrift, - forklaring følger

11-01-2020

​​​​​Traditionen tro afholdt kompagniet Nytårsparole den første søndag i det nye år. Når overskriften så alligevel kalder den utraditionel, så dækker det over at vi i år p. gr. a. visse omstændigheder ikke kunne være i Kalbyrissalen, hvorfor der var dækket op i delingslokalet, og at Tommy i år i stedet for at diske op med diverse former for godter på bordene havde valgt at prioritere anderledes. Nærmere følger.

Klokken 15.00 sharp bød chefen velkommen, og orienterede om arrangementets forløb, som startede med en god time til at få snakket af, og hældt noget kaffe indenbords. Under snakken blev der delt små sedler ud, hvor der skulle skrives navnet på en af deltagerne som havde gjort sig fortjent til titlen ”Årets Kollega”. Undervejs måtte vi også lige en tur uden for, for at få taget et gruppebillede inden det blev for mørkt. ​​Efter godt en time tog chefen ordet. Chefen havde i år valgt at dele hans tale op i to dele, - en tung omkring kompagniet, og en let omhandlende udvikling i soldatens forplejning gennem tiden. Undervejs var der indlagt rygepause.

Efter chefens tale startede så et orgie i gaveuddeling. Årets kollega viste sig at have givet Benny Rasmussen og Jens Pinholt lige mange stemmer, men efter en gang sten, saks og papir, så løb Jens af med titlen, og en kurv. Benny gik dog en lille trøstepræmie, og det viste sig at der var en lille gave til alle der var blevet nævnt, også de der kun havde fået en stemme. Denne skribent fik en kurv fra chefen som tak for at have aflastet ham lidt i noget af det administrative arbejde.

Der var i år kun en der skulle have årstegn, og han var på vej til USA, så det må chefen eftersende. Lise Gylle fik endelig hendes vinkler som KP, og Mikkel Dalhof blev udnævnt til OS.

Årets skytte blev Simon Grønnebæk, som desværre ikke kunne være til stede, og årets pistolskytte blev Jan Sønderstgård. Årets soldat blev Bo Sønderstgård, og årets BM blev Jan Sønderstgård. Ud over æren, så blev de alle begavet med en kurv.

Sluttelig havde Tommy bedt om ordet, idet han godt ville takke to garvede medlemmer af kompagniet, Alfred Thomsen for hans mangeårige indsats, og Jørgen Elholm for b​l. a. det gode samarbejde de havde omkring hjemmeværnsgården medens Jørgen var koordinator. Begge fik en present.

Derefter var der igen tid til hyggesnak og en let anretning, inden arrangementet sluttede med fælles oprydning inden afslutningen kl. 20.00​

 Billedgalleri

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224