Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Lillebælt Halvmarathon 2017

Ny rute, nyt start sted, ny bro blev årets start for Lillebælt Halvmarathon 2017

06-05-2017

​Lillebælt halvmarthon fejrede deres 10 års jubilæum, ved at starte under den Nye Lillebæltsbro, hvor løberne løb en ny rute over broen, rundt i Erritsø, tilbage over broen og forbi Strib med slut under den nye bro.

Kompagniet var indkaldt til at hjælpe politiet, med at sikre en god afvikling af halvmarathon løbet.

Vi var mødt i god tid før start, hvilket var godt da trafikken på motorvejen og i området omkring den Nye Lillebæltsbro var taget stærkt til, der blev sendt flere grupper afsted til området, for at hjælpe med at afvikle trafikken. 4 timer før løb start var der lang kø på motorvejen samt i hele området der omkring.
Vi var på plads og gjorde hvad der var i vores magt til at få trafikken afviklet, der ankom også flere politimotorcykler og patruljer, som hjalp med trafik afviklingen samt forberedelse af løbs start.

Løbet kom i gang uden problemer og blev gennemført som planlagt, i flot solskins vejr med rolig vind og flot fyrværkeri til afslutning.

Men da folk skulle hjem var der igen store problemer med trafik afviklingen, da broen stadig var delvis lukket kørte mange ind i Middelfart by, og gav her store trafik problemer. Kompagniet sendte mange grupper ind til byen og hele området omkring Middelfart, for at hjælpe med at få trafikken afviklet.

Hele dagen hvade vi travlt, og selv politiet var overrasket over de mange bilister i området, men opgaven blev løst uden de store problemer, med hjælp fra vores søster kompagnier fra Odense og Assens samt Hærkompagni Middelfart. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring