Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Parole 2017

Kompagniet afholdte fredag den 20. januar Nytårs parole.

20-01-2017

Parolen startede med at vores fane blev båret ind, derefter kom traditionen tro guleærter med kogt kød.

Efter spisningen holdte kompagniets nye chef sin tale, her kom han ind på ændringerne i kompagniet som er sket og vil ske, året 2016 blev gennemgået og det kommende års opgaver og aktiviteter blev gennemgået.

Chefen for hjemmeværnet på Fyn og chefen for politiet på Fyn holdte deres taler, hvor de roste kompagniet for deres indsats i 2016. Borgmesteren for Middelfart takkede også i sin tale for vores indsats. Arrangøren for Lillebælt Halvmarathon sagde i sin tale, at uden Politi hjemmeværnet var der mange arrangementer som ikke fik lov til at blive gennemført.

Chefen og NK for kompagniet uddelte et 10 års tegn og udnævnte tre soldater til korporal og indsatte dem i deres nye funktioner. Skydelæren uddelte to bronze mærker i gevær samt blev kompagniskyttten afsløret, han kom på det nye skjold som blev afsløret i samme stund.

Der blev afholdt et valg mellem kompagniets soldater, således vi kunne finde årets kammerat som herefter blev taget i ed efter traditionen.

Hele aftenen foregik i hyggelige stemning, som der altid er når kompagniet samles til opgaver og uddannelse.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring