Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​VB vedligeholdelse på HJVGRD

Kan vi ikke gøre det lidt bedre?

Delingmøde med kun en menig og resten befalingsmænd. Det må kunne gøre meget bedre....

01-09-2020

​Mandag aften havde vi delingsmøde. Der var KUN en mening til stede, resten var befalingsmænd. Stor ros til de fremmødte og specielt vores ene meget aktive menige, som kommer hver gang.

Resten burde skamme sig, nogle kan finde ud af at melde afbrud via hjv.dk andre vælger simpelhen at ignorerer invitationer og bare blive væk. Det er IKKE godt nok, og skal klart blive bedre. Det er svært at finde motivationen til at lave spændnede møder, når folk alligevel IKKE gider komme. Tænker at det er meget heldigt at vi ikke er et fodboldhold, for så havde det været helt umuligt at stille hold. Ved godt at det er frivilligt at være i hjemmeværnet, men I har faktisk skrevet under på en kontrakt, der forpligter jer til at holde jeres uddannelse niveau up to date, det kræver jo at man gider at komme. Så kammerater kom nu ind i kampen og støt op omkring vores aktiviteter.

Vi skulle havde haft signalement lære men det blev droppet pga. det ringe fremmøde. Vi fik så gjort de våben rene som manglede. Det kan dog undre mig rigtig meget, at der overhovedet kan komme våben ind på kammeret som IKKE er rengjorte, dette skal vi absolut stramme op på.

Men tak for de fremmødte og tusind tak for pølser og brød :-) 

310820-1.jpg



Fakta

​Husk at fra eller tilmelde dig aktiviteter du inviteres til.....

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring