Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Folk fra VHV, FHV og Kongens Lyngby-komopagniet inden løbet. Foto: LT K.H.Ophus

Royal Run med militært krydderi

Vores - så godt som - egen Kenneth Sørensen var fanebærer da folk fra Virksomhedshjemmeværnet m.fl. gik mile-distancen i uniform og med meldajer anlagt

21-05-2018

Det var en både fanen og hovedet holdt højt, at Virksomhedshjemmeværnet, sammen med folk fra Flyverhjemmeværnet og Kongens Lyngsby i dag med til at fejre HKH Kronprinsen ifm. Royal Run.

Indtrådt gik de de 1.6 km, der er den engelske mile, og var med til at gøre den fornemme fejring af Hans Kongelige Højhed Kronprinsen endnu mere flot.

Der blev sendt langt blikke efter hjemmeværnssoldaterne, der også fik en hyldest med på vej af arrangementets speaker frem mod målstregen - noget der også var med til at der blev sendt bifald afsted fra tilskuerne​. Og flot så det ud med Dannebrog flot vejende i vinden og med store medaljer anlagt.

Alt i alt en flot deltagelse af hjemmeværnssoldaterne i markeringen af HKH Kronprisens forestående 50 års fødselsdag, lørdag d. 26. maj.


På vej ned ad Gl. Kongevej. Foto: LT. K.H.Ophus

Fakta

I anledning af Hans Kongelige Højhed Kronprinsen 50 års fødselsdag afvikles der i hans ånd løb i 5 byer over hele Danmark. En løbefest med over 70.500 tilmeldte.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring