Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Virksomhedshjemmeværnskompagni SJÆLLAND

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


 
​Virksomhedshjemmeværnet
   ​Hvorfor vælge os?​​

Som medlem af Hjemmeværnet får du en militær grunduddannelse svarende til Hærens basisuddannelse. Vælger du at være en del af Virksomhedshjemmeværnet gennemgår du derudover en specialistuddannelse, der gør dig i stand til at deltage i opgaveløsning for vores samarbejdspartnere. Det betyder deltagelse i øvelser​​/indsættelser i et skarpt miljø omkring jernbane- og kraftvarmeværkterræn. 

Vi støtter samfundsvigtige virksomheder, Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land - både i Danmark og i udlandet. Det spænder over særlige opgaver for vores samarbejdspartnere, til bevogtning, overvågningsopgaver og sikring af samfundsvigtige virksomheder.

 ​

Opgaver - nationalt og internationalt

 
I de seneste år har personel fra Virksomhedshjemmeværnet deltaget i opgaveløsning både nationalt og internationale. Nationalt i forbindelse med Corona​​​​ Call Cen​ter og grænsekontrol,​​ og internationalt på missioner sammen med Forsvaret i ​Afghanistan og Kosovo.

 
Læs mere om vores seneste nationale indsættelser:

​​​​​

​Bliv frivillig​

Virksomhedshjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet. Til fælles har vi en interesse for forsvar, et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel - med et særligt fokus på infrastrukturen.

Ønsker du har en kompetencegivende uddannelse, sammenhold og mulighed for at være med til at gøre en forskel, så kontakt os - se kontakt information under fanebladet Kontakt.

 OE Nyheder

 #HJVGMF Magasin

 Kortoversigt

 Enhedsoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring