Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Virksomhedshjemmeværnskompagni SJÆLLAND


Hvorfor vælge Virksomhedshjemmeværnet?

Som medlem af Hjemmeværnet får du en militær grunduddannelse svarende til Hærens basisuddannelse. Vælger du at være en del af Virksomhedshjemmeværnet gennemgår du derudover en specialistuddannelse i forhold opgaveløsning for vores samarbejdspartnere. Det betyder deltagelse i øvelser/indsættelser i et skarpt miljø omkring jernbane- og kraftvarmeværkterræn. 


Vi støtter samfundsvigtige virksomheder, Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land - både i Danmark og i udlandet. Det spænder over særlige opgaver for vores samarbejdspartnere, til bevogtning, overvågningsopgaver og sikring af samfundsvigtige virksomheder.

I de seneste år har personel fra Virksomhedshjemmeværnet deltaget i internationale missioner sammen med Forsvaret, i eksempelvis Afghanistan og Kosovo.

Kompagniet

Virksomhedshjemmeværnskompagni SJÆLLAND er et velfungerende kompagni bestående af en stab, en kommandodeling samt to bevogtningsdelinger. Vi er en militær enhed, men lægger vægt på at have en uformel tone i det daglige og mener at der skal være plads til alle, der ønsker at gøre en forskel. Det er dog stadig en militær, frivillig organisation og vi tager opgaven serisøst og træner/uddanner os konstant for at vedligeholde og forbedre vores håndværk. 

Bliv frivillig

Virksomhedshjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet. Til fælles har vi en interesse for forsvar, et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel - med et særligt fokus på infrastrukturen.

Ønsker du har en kompetencegivende uddannelse, sammenhold og mulighed for at være med til at gøre en forskel, så kontakt os - se kontakt information under fanebladet Kontakt.

 OE Nyheder

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Nyheder fra VHD

Der er i øjeblikket ingen resultater.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224