Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Summer Camp 2017

Flyverhjemmeværnet er i fuld gang med uddannelserne i denne uge

17-07-2017

Flyverhjemmeværnets Uddannelsesuge er nu godt i gang. 

Søndag ankom en stor del af alle kursister, nogle med familie. Gensynsglæden var stor og smil og glæde kunne ses overalt hvor man kom. En del nye ansigter er med i år der Vejret var ikke det bedste, men de fleste fik teltene sat op i tørvejr.

Mandag morgen var der kø til morgenbuffeten og alle var forventningsfulde og glædede sig til at komme i gang med dagens kurser. Summer Camp 2017 er flyverhjemmeværnets største med flest antal kursister nogensinde, og det glæder arrangørerne samt hjælpere og instruktører sig over. Det tegner til at blive en rigtig god uge for alle deltagere. Ikke mindst siger vejrudsigten velkommen til sol og varme resten af ugen.




Kursisternes familie oplever på nært hold hvad det vil sige at være med i hjemmeværnet, og for dem er der lavet arrangementer som udflugter, lege og andet. Børnene er i kursus timerne i trygge hænder i civil teltet hvor de passes af frivillige fra flyverhjemmeværnet.




I skrivende stund høres der latter og spøjse kommentarer, nogle kursister er i færd med at pakke sig ind i Alu tæpper hvilket giver nogle udfordringer. Det er førstehjælpskurset som foregår lige uden for redaktionens vinduer.

Vi glæder os alle til de næste dage, hvor der kommer endnu flere kurser i gang.


Det var en lille hilsen her fra Summer Campens WEB redaktionen


 ​Se Camp news her​


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring