Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Der var også en gruppe på 7 mand med hund

En vellykket weekend i hundens tegn er overstået

14 gæve HUFØ + en antal instruktører og figuranter var mødt op i Tirstrup til vores årlige Hundeweekend, og alle fik noget med hjem.

31-10-2017
​Fredag aften bød på en mørkepatrulje, men lydfiguranter, et spøgelse med lys i, en alarmanordning med brag og lys, og ikke mindst to skumle fyre der skulle findes i mørket og bevogtes.
Hundene gjorde et tilfreds stillende arbejde , så alle var tilfredse efter aftens opgave.
Lørdag bød på en patrulje i 7 mands grupper, alle med hunde.
De skulle trække hen til et OBJ, og på vejen dertil, fandt de tabte genstande, og folk i træer og andres gemte steder der skulle visiteres og afleveres til andre instanser.
 
Videre gik patruljen, til de stødte ind i en flok folk , der ikke ville forlade stedet; de blev indfanges og skulle visiteres; Midt i det hele blev gruppen angrebet, så en støttegrupper blev tilkaldt.
Det var også en gruppe på 7 mand med hund, de hjælp med at fange folk og derefter overtog de visitationen af de fangede folk.Den første gruppe gik nu videre for at rense bygningen og taget, hvor der lå folk på der skulle ned, eneste mulighed var at  sende en hund derop.
Tilbage var bygningen, og der blev kamp til stregen for både hund og fører da de folk der var derinde ikke overgav sig uden kamp om det var med føreren eller hunde var lige gyldig.;
 
Efter en vellykket dag var folk glade og tilfredse med dagen opgaver.
Vores hunde fik en masse miljø-træning, de lærte at arbejde sammen flere afgange, men også hundeførerne fik flyttet grænser.
 
Søndagen var til lidt mere stille og rolig hundetræning.
 
Hilsen
LDHUIN
Jane
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring