Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​SGO Tommi Winther Nielsen byder velkommen

Hvad er bedre end et spark bagi af 100 Mariner?

Det er når 100 Mariner bliver sluppet løs midt imellem Aalborg og Nørresundby. Mere om det længere ned i artiklen ;-)

19-06-2017

Igen i år havde Tommi Winther Nielsen (Distriktets signal officer) vredet en oplevelse af de bedre ud af ærmet. Årets Motoradoløb (orienteringsløb med opgaver og ind/udkodning af radiosignaler) blev skudt i gang lørdag morgen på Distriktet. Mens morgenkaffen fik vækket de sidste, fik vi lige en kort orientering om dagen, og så blev der udleveret materiel i form af kort, kompas og ikke mindst den nødvendige radio.

 

 
​       Kombikodeplan til øvelsesbrug                  Opgave funde mellem træerne

 

Bilen (FIK, da der er bord i til kortet) blev pakket med materiellet, kaffen og 3 forventningsfulde Hjemmeværns folk. Ingelise Holk Poulsen fra HVK Rebild, Ole Hermansen fra HVK Mariagerfjod og Hamselv sagde hunden, Michael Pedersen fra STABskompagniet. Billederne viser nogen af opgaverne og viser også, at det sociale blev holdt ved lige. Der blev også ringet til en ven undervejs, når længden på et kabel skulle udmåles :-)

 

  
      Social pause. (SKAL DER TIL)                            Brug af kombikode 

 

Dagens bedste opgave var afstandsbedømmelse på vand...... Hmmm.... godt at Flotille 116 havde pustet luft i båden og kunne assistere os landkrapper. Opgaven på vandet blev løst, og så fik vi sparket af bagi de 100 Mariner electric fuel injectet 4stroke. Nu skulle begge broer over Limfjorden lige kikkes efter nedefra, og det kunne ikke gå for stærkt. Det blev de så. Hurtigt!


               Signalforbedring                        Opgave hvor der måtte ringes til en ven
      
         De store smils opgave :-)                            Våd uden våddragter

Sidste opgave: indtagelse af 1 styk aftensmåltid, evaluering og pral med hvor stærkt vi hver især havde sejlet. HVF116 crewet garanterede at alle havde været oppe omkring 30 knob! (54 km/t) Nu har SGO Tommi en opgave, for hvad finder han på næste år???? Os 3 i gruppe 2.3 kommer i hvert fald igen, og tager en ny mand med hver især :-)


Tekst: Michael Pedersen Billeder: Rikke Hyldgaard Jensen og Michael Pedersen

 ​



Fakta

Motoradoløb: Orienteringsløb (i bil) med opgaver og ind/udkodning af radiosignaler
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring