Topbanner

Nyhed

​Østre Alle blev afspærret på begge sider af lyskrydset, hvor trafikuheldet var sket.

Hjemmeværnet indsat i forbindelse med drab og færdselsuheld

Politiet anmodede lørdag aften politihjemmeværnet om støtte til at afspærre krydset Østre Alle og Langelandsgade, hvor der var sket et færdselsuheld samt flere andre steder i nærområdet for at sikre spor efter drabet på en 27-årig ung mand.

06-08-2017

Tekst og foto: Informationsofficer Ulla Sørensen-Mølgaard

Chefen for Politihjemmeværnskompagni Aalborg Nord, kaptajn Bent Ole Sørensen fortæller: ”Hele staben var samlet til et møde da vi blev alarmeret. Flere blev kontaktet og vi kunne derfor stille med 11 soldater i løbet af ganske kort tid.

Politiet havde anmodet om, at der blev sat personel ved de fire afspærringer omkring krydset Østre Alle og Langelandsgade. Der blev nok at se til for personellet på Østre Alle, hvor der er meget trafik. Mange ville have en forklaring på, hvorfor de skulle køre en omvej.

Kaptajn Bent Ole Sørensen fortsætter: ”Vi er desuden blevet indsat to andre steder i nærheden af krydset, således at politiet kan få ro til at undersøge disse områder. Lidt over midnat blev vi bedt om at ophæve afspærringerne på Østre Alle, hvor trafikken nu fik lov til at køre igennem. Soldaterne blev flyttet til andre områder, hvor politiet var ved at søge efter spor fra gerningsmændene”.

Politihjemmeværnssoldaterne kan forvente at skulle blive ved afspærringerne resten af natten.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224