Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Der skydes

Tranum stævne 2018

Højt solskin, stille vejre, ikke tilfredsstillende for alle skytter, men perfekt for andre, så der var højt humør under Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjyllands skytte stævne i Tranum.

24-06-2018
​Foto og tekst Annette Knudsen
Fredag eftermiddag startede hjælperne med at stille baner op for at kunne blive til lørdag eftermiddag hvor der skulle afholdes hjælpe skydning. De svenske skytter kom fredag eftermiddag og de norske hen på aftenen fredag. Lørdag stod på stadig opstilling og de svenske og norske skytter var på ekskursion rundt i det nordjyske ved vestkysten. 8 af de norske skytter havde bedt om at låne de danske våben og skyde med i år, så de var på skydebanen i Lindholm lørdag eftermiddag til indskydning.

Der bliver set våben efter                                      Et eller andet blev ramt

 Banen gennemgåes  på felt hurtig skydnigen     Nogle kydestillinger er ubekvemme       

 
Tidligt søndag morgen var alle klar i terrænet til at tage imod de mange skytter der ankom. Lidt over kl 8.00 lød de første skud. Holdene var en blanding af svenske, danske og norske skytter der gik rundt i terrænet og humøret var højt alle steder. Nogle steder blev der ramt bedre end andre, men alle gav udtryk for at det havde var et godt arrangement.





 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring