Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Find IT-INFO midt på din egen startside

Manglende servicemails fra hjv.dk

Det er en god idé at holde øje med IT-INFO på din startside på hjv.dk. Der kommer alle informationer om planlagte opdateringer, aktuelle problemer m.m.

15-12-2017
Vi oplever at servicemailene ikke altid udsendes fra HJV.DK. Det omfatter bl.a. de mail, der skal sendes til brugere med rollerne ”Aktivitet-godkendelser”, ”Deltager-godkendelser”, ”Time-godkender”, ”Aktivitets-ejer” (herunder afmeldinger til aktiviteter) og ”Booking-godkendelser”.
 
Vi arbejder på at få dette løst problemet. Men indtil da er det vigtigt, at myndigheder og underafdelinger sørger for at holde sig ajour via ”Kviksøgningerne” i Aktivitetsmodulet, aktiviteternes ”deltagerlister”, samt "Bookinger jeg kan godkende" på Minside.
 
Denne fejl er meldt ud på IT-INFO på HJV.DK, men myndighederne bedes informerer underlagte underafdelinger herom. I den forbindelse skal jeg opfordre til, at myndigheder og underafdelinger, til stadighed følger de informationer, som vi lægger ud på IT-INFO på HJV.DK.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring