Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Kompagnichefen Michael Stuhr overræker den gyldne hjelm

Nytårsparole ved Politihjemmeværnskompagniet

Lørdag den 24. januar 2015 blev der ved Politihjemmeværnskompagni Bornholm afholdt Nytårsparole

25-01-2015
Lørdag klokken 10.00 kunne kompagnichef kaptajn Michael Stuhr byde gæster og personel fra kompagniet velkommen til Nytårsparole 2015.
Igen i 2014 har kompagniet og personellet ydet en kæmpe indsats til støtte for det bornholmske samfund.
Året 2014 bød på hele 53 indsættelser fordelt på 40 varslede og 13 uvarslede, det er en meget nedgang i forhold til 2013.
Det nye år 2014 var knap nok lige begyndt før der tilgik en uvarslet indsættelse.
Folkemødet 2014 blev helt som forventet en stor opgave der skulle løses. Denne havde nu en størrelse, at det var nødvendigt med støtte fra øvrige dele af Det Bornholmske Hjemmeværn.
Politihjemmeværnskompagni Bornholm har i 2014 ydet 2.376 timer ved 296 personer fordelt på de nævnte 53 indsættelser og det er en stigning på 345 i forhold til 2013.
 
Hvervetiltag
Igen i 2014 har Politihjemmeværnskompagniet været meget synligt ude i det bornholmske samfund og med kompagniet rekrutteringsofficer i spidsen er der blevet afviklet mange flotte image- og hvervetiltag til gavn for både kompagniet og Det Bornholmske Hjemmeværn.
 
Udnævnelser, diplomer og årstegn
Som en fast del af Nytårsparolen er det også tidspunktet, hvor kompagniet uddeler diplomer, skyttemærker, årstegn og ikke mindst udnævnelser og 2015 var ingen undtagelse herpå.
Tim B. Brandt og Martin Kofoed fik af kompagnichefen og næstkommanderende påsat de nye distinktioner til henholdsvis løjtnant og sergent.

 
Den gyldne hjelm
Som et særligt punkt for Nytårsparolen er afsløringen af, hvem der i kompagniet skal have overrakt den gyldne hjelm.
Den gyldne hjelm overrækkes til et medlem af kompagniet der har gjort en særlig indsats og som har vist engagement i tjenesten.
I år var det Flemming Petersen der af kompagnichefen fik overrakt den flotte gyldne hjelm.
Flemming er en person der ikke altid er synlig ved indsættelser og opgaver når han er iført sin motorcykel hjelm, men han er stort set altid med og er aldrig sen til at byde ind på opgaver.
 Flemming Petersen får den gyldne hjelm
 
Power point show
Også i år havde kompagnichef kaptajn Michael Stuhr kreeret en flot power point præsentation der på fornemmest vis i lyd og billeder gav en godt indblik i, hvad Politihjemmeværnskompagni Bornholm har foretaget sig i det forgangne år 2014.
Som altid en god afslutning på en Nytårsparole.
 
Godt Nytår.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring