Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Coronapas foranstaltninger

Allle der ønsker adgang til en af SCD faciliteter forevise gyldigt coronapas for at få adgang

29-11-2021

Vi har fra chefen for Forsyningsafdelingen ved SCD fået pålagt nedenstående foranstaltning vedr. coronapas. Foranstaltningen træder i kraft med virkning fra mandag d. 29. november 2021, kl. 0600 og skal ses som et supplement til allerede iværksatte foranstaltninger omkring anlæggelse af mundbind og afspritning ved adgang. Formålet er at reducere smitterisikoen, og er – indtil videre – gældende så længe COVID-19 karakteriseres som en samfundskritisk sygdom.

Udover afspritning og mundbind skal alle der ønsker adgang til en af SCD faciliteter forevise gyldigt coronapas for at få adgang. Såfremt coronapas ikke kan forevises , er vi desværre nødt til at afvise ved døren.

Man kan blive mødt af låste døre hvor man kommer frem, måske skal man benytte en ringklokke, måske skal man bare banke på for at få kontrolleret sit coronapas inden adgang. Dette vil være anført ved de enkelte faciliteter.

Vi ved at dette kan være besværligt og vi er også selv godt trætte af covid-19 og al det postyr det medfører. Men hvis vi ikke passer på, så risikerer vi at det bliver værre. Vi håber at ovenstående kun bliver for en kort bemærkning, og at vi kan komme tilbage til "daglig orden" snarest muligt.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående kan LD/FSCHV CSG M.B. Larsen kontaktes, FMI-SC-FHV01

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring