Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kontrol af ballistiske ​beskyttelsesplader TYR

Hvis du har TYR udleveret skal du kontrollere om dine ballistiske beskyttelsesplader for/bag samt i sidestykkerne er af mærket Armor Australian.

 

28-04-2021


Indsamling af ballistiske beskyttelsesplader.

Hvis du har TYR udleveret skal du kontrollere om dine ballistiske beskyttelsesplader for/bag samt i sidestykkerne er af mærket Armor Australian.

 

Hvis du har denne type plade i enten front, og eller bag og/eller sidestykkerne skal du ombytte.


Tyr.jpg



Hvis du har disse plader i din TYR skal du ASAP ombytte disse på et Forsyningscenter (depot) og få udleveret en af de andre typer af plader til TYR. Dette skal du gøre hurtigst muligt.

Hvorfor skal jeg bytte plader af mærket Armor Australia?

I takt med FSV og HJV stigende behov for udlevering af TYR-systemet, er der samtidig opstået et behov for udlevering af træningsplader, som erstatning for de operative ballistiske beskyttelsesplader. I forbindelse med nedslidning og det øgede behov for udlevering af TYR er der jævnligt sket optimeringer og forbedringer af TYR systemet. De ballistiske beskyttelsesplader fremstilles i dag ved hjælp af forbedrede produktionsmetoder, der gør pladerne tyndere og lettere. Forsvarets materiel og indkøbsstyrelse (FMI) har på den baggrund besluttet, at indsamle alle ballistiske beskyttelsesplader fra producenten Armor Australia, og ændre dem til træningsplader. Disse plader indsamles da det er nogle af de først udleverede og dermed også de ældste og tungeste plader.


Skal jeg gøre noget hvis jeg konstaterer at jeg har andre typer af plader i min TYR end Amor Australia?

Hvis du har plader af typen TYR eller Tencate, skal du ikke foretage dig yderligere. Disse pladers mærker ser således ud:

 tyr 3.jpg


TYR plader.jpg


Hvis du har spørgsmål til ombytningen er du velkommen til at ringe til S4-02 Nicki Pedersen på 21437407 eller skrive til hdkve-s4-02@mil.dk

 



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring