Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly, tager her imod spørgsmål ​​​fra underafdelingscheferne. Alle fotos: Jacob Kongsmar, Landsdelsregion Øst.​​

Fremad, følg mig

De fleste af Hjemmeværnets underafdelingschefer var i weekenden samlet i Kolding til den traditionelle underafdelingschefsamling.   

22-01-2023


​​​​​Samlingen giver hvert år i januar en unik mulighed for frivillige chefer for at drøfte emner på tværs af Hjemmeværnet og dermed engagere og involvere sig i Hjemmeværnets drift og udvikling. Det er samtidig en god anledning til at møde kollegaer og samarbejdspartnere og udveksle erfaringer.


Læs også om fire chefer og deres syn på chefvirket. 

De frivillige chefer fik over to dage en strømpil for Hjemmeværnets fremtid frem mod 2030 og mulighed for face to face at stille spørgsmål til Hjemmeværnschefen om aktuelle emner, som optager dem. 

 

Chefoplæg og workshops 

Der var inspirerende oplæg om ledelse af chefen for Forsvarsstaben, generalløjtnant Kenneth Pedersen og senere af hofmarskallen, oberst Kim Kristensen, som både er kåret til Årets Leder (2009) af Ledernes Hovedorganisation og senere som forfatter til Årets Ledelsesbog ”Følg mig”, (2015).



Hofmarskallen, oberst Kim Kristensen, fortæller om sit syn på, hvad der gør en god leder.​

 

På programmet var der også workshops og gruppearbejde, hvor kompetencer og støtte fra foresatte blev diskuteret, ligesom der blev orienteret om målgruppeanalyse og afgangsundersøgelse - se de uddybende beskrivelse af segmenter her.​

 

Fik du læst i vores seneste magasin om tidens nye udfordringer, som Hjemmeværnet og andre frivillige organisationer skal forholde sig til.​
 ​

Søndag var dedikeret til, hvordan man bedst muligt undgår sager om krænkende adfærd, men også en introduktion til Hjemmeværnets Whistleblowerordning.

 

Det er håbet, at underafdelingschefsamlingen i januar 2023 kan bygge videre på det gode engagement fra tidligere års samlinger og alle de gode input, som underafdelingscheferne har bidraget med.



 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring