Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnet skal bidrage til test- og vaccinationsindsatsen

Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet forhøjer i den kommende tid støtten til sundhedsmyndighedernes test- og vaccinationsindsats yderligere.

14-12-2021


Hjemmeværnet skal frem til 9. januar 2022 støtte Danske Regioner i forbindelse med forhøjelsen af sundhedsmyndighedernes test- og vaccinationsindsats.

Forsvarsministeriets myndigheder er af Danske Regioner anmodet om at udvide støtten til landets test- og vaccinationscentre yderligere for at bistå med afviklingen af tredje stik samt afhjælpe presset på test-centrene hen over jul og nytår.

Hjemmeværnskommandoen er i øjeblikket i gang med at afklare behovet for personel. Da opgaven ligger uden for Hjemmeværnets normale opgaveportefølje, vil der i løbet af uge 50 blive offentliggjort jobopslag med mulighed for korttidsansættelse. Såfremt du måtte være interesseret, så følg med i opdateringerne her på HJV.DK.

Opgaver vil være inden for podning, vaccination og logistik. I forbindelse med ansættelse til opgaven vil personellet blive uddannet af sundhedsfaglige ressourcepersoner og herefter arbejde under sundhedsfagligt tilsyn.

Støtten til test- og vaccinationsindsatsen kommer oveni Hjemmeværnets støtte til den myndighedsfælles corona-hotline, som har stået på siden marts 2020.

Læs også Forsvarsministeriets nyhed

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring