Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kosovo kalder igen

Nyt Hjemmeværnsmagasin er på gaden med artikler om Kosovo-opgaven og tema om Hjemmeværnets opmærksomhedsuddannelse. 

02-10-2023Da sommeren gik på hæld, blev Hjemmeværnets første KFOR-hold i ti år sendt til Kosovo. hvor de skal løse bevogtningsopgaver i Camp Novo Selo-lejren frem til udgangen af oktober. De frivillige soldater har taget over efter hærens soldater fra Danske Artilleriregiment.  

I det nye Hjemmeværnsmagasin kan du følge de frivillige soldaters vej fra deltagelse i de første informationsmøder og frem til udsendelsen 3. august på en KFOR-kontrakt. Vi har også samlet førstehåndsindtryk fra tre af de udsendte soldater. Tema om skærpet opmærksomhed 
På grund af den nye sikkerhedspolitiske situation med krigen i Ukraine er det mere aktuelt end nogensinde, at Hjemmeværnets soldater er opmærksomme og holder øje med ændringer i normalbilledet i deres lokalsamfundet.

I Hjemmeværnsmagasinets tema sætter vi fokus på, hvorfor det er så vigtigt at du som hjemmeværnssoldat har opdateret din opmærksomhedsuddannelse, som kan tages online.

Læs temaartiklerne:

Hvis du savner at få Hjemmeværnsmagasinet på tryk, så send en mail med navn og adresse til:
Hjv-magasinet@hjv.dk

     


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring