Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Danmark indfører en Uniform på jobbet-dag


Fungerende forsvarsminister Troels Lund Poulsen har besluttet, at der fremover skal være en Uniform på jobbet-dag i Danmark. I år er dagen fastlagt til onsdag den 27. september, og vil fremover blive gennemført den sidste onsdag i september.

30-06-2023

​​​
Frivillige og reservister i Hjemmeværnet, Forsvaret og beredskabet skal fremover kunne bære uniform på deres arbejdsplads eller studiested en dag om året. Formålet er at skabe opmærksomhed om deres store indsats for dansk forsvar og beredskab. 

”I en tid med krig i Europa, cybertrusler, pandemier og ekstremt vejr er der mere end nogensinde brug for de frivillige og reservisterne i det danske forsvar og beredskab. Med Uniform-på-jobbet-dag markerer vi deres betydning for det danske samfund, og hylder deres mod og indsats. Det skylder vi dem,” siger fungerende forsvarsminister, Troels Lund Poulsen.

Uniform på jobbet-dagen i år er fastlagt til onsdag den 27. september 2023, og vil fremover bliver gennemført på den sidste onsdag i september. I regi af InterForce er der blevet arbejdet på, at der i Danmark skal indføres en Uniform på jobbet-dag, som man har det i vores nabolande, Sverige og Norge. ​​

Yderligere information bliver tilgængeligt på en ny hjemmeside om Uniform på jobbet-dagen, som lanceres på den anden side af sommerferien.

Læs også nyheden på Forsvarsministeriets hjemmeside
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring