Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​SYBH Møde ombord på MHV 910 Ringen

SYBH Møde

sygdomsbehandler møde ombord på MHV 910 Ringen.

16-10-2022
​​Torsdag den 13. okt. var der sygdomsbehandler møde om bord på MHV 910 Ringen. Denne lille detalje med at det var på skibet, gjorde at der var et par kollegaer der indså vigtigheden af at læse informationerne på aktiviteten ordentlig. De stod nemlig på adressen ved flotille lokalerne. 
Et par min forsinket, kom vi i gang med et rigtigt godt møde. Dagsorden og tidsplan gik op i en højre enhed, takket være Løjtnant Casper Nomanni, sikre styring af mødet. Casper har taget det som opgave at bistå sygdomsbehandleren med undervisning, råd, vejledning og anden støtte. Det er nemlig sådan jo bedre og givtigere møder er, jo mere har de tendens til at trække ud.
Der blev gennemgået indholdet af sygdomsbehandler mappen, procedurer i forbindelse med kontakt med RadioMedical, håndtering af kuverter indeholdende gasternes sygdomshistorie og den korrekte måde at gennemføre et status tjek på en person. Der var høj stemning og en seriøs tilgang til mødet. 
Da flotillen er ved at forberede tastningen af næste års plan blev der også diskuteres datoer for sygdomsbehandler “brush up”.
Et rigtig godt møde der for nogens vedkomne først fandt en afslutning p-pladsen efter en omgang snak mere.
Casper Nomanni udtaler efter mødet at han var godt tilfreds med mødet og ser frem til det næste.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring