Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Flotillemøde 3. oktober

Indkaldelse til flotillemøde

17-08-2023


Halløj alle i HVF241

Som jeg allerede har annonceret på underafdelingsforum og i min sommerhilsen, har vi i flotillen det vi kan kalde et positiv-problem.

Problemet består i, at vi er blevet flere aktive medlemmer i flotillen.
Ikke fordi vi er vokset særlig meget i antal, men ved at vi oplever et større deltagelse i vores arrangementer.

Hvor vi tidligere​ kunne have problemer med at stille en minimalbesætning og flere gange måtte aflyse sejladser, er vi nu i nogle tilfælde nød til at afvise folk der ønsker gerne vil med ud og sejle.

Begge deler er særdeles utilfredsstillende og derfor noget vi skal finde en løsning på.

Derfor er vi blevet enige om at løsningen kunne være at oprette en besætning 3, hvor Jan Holmegaard har påtaget sig rollen som FARF.
Men derudover mangler vi både VCH, NAV, KOM, MOPA, SYGBH, GBF, og alt det andet.

Nu kan vi ikke bare tage alle nye og sætte dem i en ny besætning, da de ikke har de uddannelsesmæssige forudsætninger for at indgå som fuldgyldige besætningsmedlemmer. 
Derfor skal grundstamme i den nye besætning i videst mulig udstrækning findes inden for de 2 allerede eksisterende operative besætninger.

Nu er vi helt bevidste om, at vi ikke bare kan flytte på folk, men at vi alle har nogle sociale relationer der i større eller mindre udstrækning binder os til vores nuværende placering.
Omvendt kunne det være, at der i er nogen der har ønsker om en funktion der allerede er besat eller nogen der har ambitioner om at gå NAV-vejen og ikke ser det muligt i den nuværende besætning og derfor kunne være interesseret i at komme med i en ny.

For at finde den bedste løsning for flotillen, besætningen og det enkelte medlem, vil vi gerne drøfte mulighederne med jer alle sammen, så det bliver en holdbar løsning som vi alle kan stå inde for og arbejde loyalt imod.
Vi skal ikke bare finde "den nye besætning", men også finde en løsning på hvordan vi kommer igennem den uddannelsespukkel der utvivlsomt følger i kølvandet og hvordan vi holder den sejlende ind til den er er selv-sejlende.
Her kunne vi godt tænke os et overblik over, hvor meget I hver især kan byde ind med.

Uanset om du ser dig selv som en af dem der skal med i den nye besætning, "kun" kan tilbyde lidt hjælp midlertidig eller slet ikke, eller helst  gerne vil blive i din nuværende funktion, er det vigtigt at vi også høre din holdning til projektet.


Derfor indkaldes du hermed til flotillemøde således:
Dato: Tirsdag den 3 oktober kl. 19.00
Slut: Ca. Kl. 22.00
Hvor: Flotillelokalerne
Påklædning: Uniform

Af hensyn til indkøb af brød til kaffen, er det vigtigt at du tager stilling til om din deltagelse og husker at til-/framelde dig på AKOS.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring