Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt direktiv omkring omgangsformen, kommunikation, anvendelse af sociale medier og kontakt med pressen

Kommunikation er en vigtig ting. Ikke mindst i en frivillig organisation som MHV og samtidig er det en svær ting at sætte rammer for

01-02-2024

​Det er yderst vigtigt at vi, i MHV, kommunikerer ordentlig, sobert og sikkert så vi er sikre på at alle modtager de nødvendige informationer.

Samtidig skal vi sikre os at alle føler at de bliver anerkendt for den de er og ikke oplever uheldige episoder, der kan opleves som et overgreb på den personlige grænse for, hvad man synes er rigtigt eller forkert.

Dette gælder både i den normale kommunikation mellem fører og besætningsmedlem, men i måske endnu højere grad, i den interne samtale om omgangsform i besætningen/gruppen imellem, hvor begrebet værkstedshumor ikke altid opfattes med de samme rammer.

Det kan også være på Facebook eller andre sociale medier hvor kommunikatin foregår, der kan ske uhensigtsmæssige svipsere.

Endelig er det vigtigt, at vi allerede inden et uheld er ude, har bestemt hvordan vi håndterer pressen.

Derfor har jeg udfærdiget et direktiv der fastsætter rammerne for alt dette.

Dette kan læses ved at klikke på linket øverst til højre, men det kan altid findes på HVF241-samarbejdssider, hvor også alle andre direktiver fra FH er lagt op.

Det er vigtigt for mig at pointerer, at jeg ikke oplever problemer omkring omgangsformen eller kommunikation​en generelt, så direktivet skal udelukkende opfattes som rettidig omhu.


Vh. Jørn Hartmeyet

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring