Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt skydesamarbejde

Så er der aftalt nyt skydesamarbejde med HVE240

18-05-2024

​​Så kan jeg endelig præsentere en ny samarbejdspartner ifht skydning. Jeg har indgået aftale med Flyverne, tilfældigvis de samme flyvere som vi skal bo sammen med den næste tid.
Jeg havde fornøjelsen af at være på skydelærerkursus med deres skydelærer Michael Dreyer, en herre der helt sikkert forstår og formår at gøre skydning spændene.
Ud over de ny mennesker, kommer der også mulighed for andre skydebaner. HVE240 skyder i Slagelse, Fredericia og Aborg en sjælden gang i mellem. Det siger sig selv at der vil blive lidt fokus på samkørsel, specielt når vi taler Slagelse, men det er dog et lille problem.
HVE240 har 3 skydninger planlagt fra nu og resten af året, hvor vi er velkommen til at deltage. Disse bliver naturligvis lagt i AKOS så man kan hoppe på. Ud over det har vi stadig vores egen skydning i september. Så ikke mindre end 4 muligheder for skydning i år. Dertil kommer marinehjemmeværnets uddannelsesweekend, hvor man også kan få sin lyst styret.
God weekend til jer alle.
Kewin
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring