Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

MHV Inspektion 2017 hos HVF366

Operativ inspektion

Onsdag den 27. september 2017 gennemført CH MHV operativ inspektion ved HVF 366. Inspektionen er opdelt i tre faser – optælling af 802 CARINA – en samtale med flotilleledelsen og en sejlads med en besætning.

08-10-2017

FARM stod for optællingen sammen med personel fra MHV og herefter blev samtalen med flotilleledelsen gennemført i flotillehuset.


Den egentlige operative inspektion er en sejlads med en besætning, svarende til en almindelig patruljesejlads.


Det var besætning 1 der i år skulle modtage inspektionen og besætningen var opstillet i basehavn for at modtage CH MHV. Herefter blev der givet ordre for sejladsen og besætningen startede sit virke.
Udgangspunktet var en almindelig patruljesejlads, men man kan nok antyde at aktivitetsmængden var relativ høj – inden hjemkomst til basehavn havde besætningen gennemført 9 konkrete øvelser, samt at skulle svare på en række spørgsmål af mere generel karakter.
Jeg oplevede en besætning der var højt motiveret og udviste en faglig stolthed. Jeg hæftede mig især ved, at besætningen, til trods for det høje aktivitetsniveau, hele tiden havde et godt humør og gennemførte øvelserne med et smil på læben og til stadighed huskede at hjælpe og støtte hinanden.
Bedømmelsen fra CH MHV blev et solidt tilfredsstillende – et resultat vi kan være stolte af.

Tak til besætning 1. for den store indsats, det var en fornøjelse at opleve. Yderligere tak til FARM og FSBM, Peter Maltesen, Jan Harvard og Johann for jeres støtte.Claus Friis

FH

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring