Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Julen 2020 - Glædelig jul og godt nytår

Året 2020 har været et meget mærkeligt år på alle måder, året hvor hele verdenen blev ramt af COVID 19.

18-12-2020

Denne virus har påvirket os alle, den har forstyrret, begrænset vores liv, givet frygt og har dermed også ændret vores liv i flotillen markant. Jeg håber, som resten af verdenen, at vi kan se frem mod et 2021 hvor vi kan få mere normale tilstande, hvor vi kan få bekæmpet virus bl.a. med en vaccine.

 

2020 står tilbage som et år netop præget af begrænsningerne, kombineret med mange aflysninger, værftsophold osv. - så når vi ser tilbage på aktiviteterne, ja så har det været et mærkeligt år. Selv vores traditionelle Julemøde måtte vi aflyse. Det gør mig trist at vi ikke kunne mødes som vi plejer, men det ofre må vi bringe for, at passe godt på os selv og hinanden.

 

Starten af 2021 vil stadigvæk være præget af COVID og med det høje smittetal vi ser i øjeblikket er det stadigvæk meget vigtigt, at alle reglerne for beskyttelse fastholdes. Vi er stadigvæk i fase 3 og jeg forudser at det vil være det nogen tid ind i 2021.

 

Jeg vil gerne takke alle for den helt fantastiske indsats i har præsteret i flotillen, til trods for COVID 19, en indsats der også i år har sikret, at flotillen samlet har gennemført en del aktiviteter, arrangementer, møder og uddannelsesaktiviteter – alt i alt med gode resultater.

 

Jeg ser frem til et 2021 med mange spændende udfordringer og vi kan forudse rigeligt med udfordringer til flotillen som helhed. Det er vi klar til og med den positive indstilling, jeg møder hos jer alle bliver det igen en fornøjelse og jeg vil glæde mig til, at vi mødes i 2021.

 

Jeg vil ønske alle i flotillen, og jeres nærmeste, en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

Pas godt på jer selv, overhold retningslinjerne herunder hold afstand og brug håndsprit J

 

Claus Friis

FH HVF 366

 


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring