Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Kongeåen

 
 Vil DU være en aktiv medspiller, når det gælder?
 
Så er du kommet til det rette kompagni.

Kompagniets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Forsvaret, og resten af totalforsvaret i Danmark og ligeså i udlandet.
 
Alle medlemmer af kompagniet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. 
Kompagnietompagniet støtter forsvaret, i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, der skal udsendes i internationale opgaver.
 
Vi er kendt for at have en professionel indstilling til de pålagte opgaver, hvor der samtidig er en kammeratlig tone og teamwork. Der er noget på alle aktivitetsniveauer.
Opgaverne bliver løst af vores medlemmer, de har forskellige forudsætninger når vi ser på kompetencer, alder, aktivitetsniveau og del fysisk rammer.
Dette gør at der er plads til alle der VIL gøre en indsats.
 
Hjemmeværnskompagni Kongeåen ligger i Sydvestjylland, med hjemmeværnsgård på adressen Kongeåvej 17A  6771 Gredstedbro. ( Ved Gredstedbro skole )
 
Der er åben for nye medlemmer lige NU (ring på 2550 6372)
 
Så lyst til at høre mere? tag et kik under "Bliv medlem" for yderlige informationer.
 
 ​​

 OE Nyheder

 Kontakt personer

Rekrutteringspecialist​
Steffen Hansen
Mobil: 2550 6371

Kompagnichef
Jesper Vinding
Mobil: 2550 6372 

 Her bor vi:


 Find os på Facebook

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring