Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

ENH UDD -BSO-

Bevogtnings delingen videre arbejde med emner inde for enheds uddannelsen bragte delingen til næste emne hvor de skulle lære om BSO tjeneste. 

01-05-2015

BEVDEL tog på enheds uddannelse her i weekenden (25-26 april) hvor det stor på indøvelse af indretning af BSO skjul
samt ophold i selv samme.

Dagen startede med at indøve hurtig udrykning, som indholdet pakning af GRP materiellet samt delings fælles materiel på køretøjet og enkeltmand.
Det var en afprøvning af de indkommende forslag til hvordan vi hurtig kunne rykke ude med det materiel og ammunition der var tildelt efter norm,
og første indtryk så gik det ret godt.
 
Vi tog til Oksbøl øvelses terræn hvor uddannelsen skulle stå,
her blev samtlige deltager stillet over for et fælles valg af det område de gerne ville arbejde videre med, der var 3 muligheder.
Efter at området blev valgt tog uddannelsen form ved samtale og forvisning, hvor selv bredskabsområdet blev opbygget.

Undervejs i forløbet blev der også tid til at gennemføre uddannelse i brug af røghåndbomben KM/93 samt den taktiske anvendelse af selv samme med de udfordringer det giver at skulle bruge de uden at det indvirker negativ på gruppens opgaveløsning.
Selve overnatningen fandt sted i selager lade under hyggelige forhold og masse af røver historie samt gennemgang af dagen emner.
Der blev også kørt uddannelse på signalpistolen med taktisk udlægning af lys samt vedligeholdelsen af selv samme, som gav nogle små udfordringer.
Hertil blev det hele krydret med hygge og nylavet popcorn på bål.

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring