Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Tracking

Man ser det tydligt, en western hvor der bruges tracker, han ridder på sin hest, smalle øjne skuger udover terrænet hvor den undvigende fanger er løbet....

29-06-2016
Det var ikke helt så eksotisk i går onsdag, da kompagniets folk mødte op til undervisning i lige netop denne disciplin, med at søge efter spor og finde udad hvem der var forbi, og hvad de lavede.
Så jo efter en gang teori blev der forskudt til den lokale børnehaves sandkasse, som var lavet om til et virvar af spor, hvor vi skulle ...til at lære forståelsen af et spor lavet af mennesker.
Så aften gik med snuden ned i jorden og bevægelse i forskellige retninger, hvor der blev kikket på små blade, der hade vendt sig i forhold at der var en der hade gået forbi.
Så den stod på mikro tegne, og der blev ledt.
Så vi glæder os til del 2 af tracking uddannelse, som er en sammen kogt del af den uddannelse som tilbydes ved forsvaret.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring