Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Natur og kompagni blomstrer

Kompagnifest 2015...(Nu også med uddrag af distriktschefens tale)

Dagen før Kristi Himmelfartsdag er der tradition for kompagnifest i Hjemmeværnskompagni Midtfyn. Således også i år..

14-05-2015

​Kompagnifesten forløb som en kompagnifest bør forløbe. Med taler og snak og mad og snak og mad og taler.. :

Kompagnichefen glædede sig over den aktivitet, kompagniet udfolder og den gode ånd der hersker. Og da han ikke ville holde denne glæde  - og stolthed - for sig selv, delte han den med de fremmødte soldater, hvoraf mange havde medbragt deres skjoldmøer.

I sin tale til kompagniet kom distriktschefen indledningsvis tilbageskuende ind på forskellige forhold af betydning og interesse for kompagniets soldater og kunne samtidig konstatere, at kompagniet havde evnet at tackle udfordringerne.  ’I havde et super godt fundament’, som han bemærkede.
Kent Mikkelsen satte derefter ord på de kommende års udfordringer: Redefinering af Hjemmeværnets opgaver og måden at drive Hjemmeværn på, altså en omstrukturering af uddannelsesmønstret også for at få balance i den tid, folk har til rådighed for tjenesten i Hjemmeværnet.
Og slutordene lød: ’...I har leveret en fantastisk indsats i 2014. Vi har haft en nettotilgang (= på Fyn, Klaus V kommentar), vi har leveret de efterspurgte kapaciteter til politiet og hæren. Hjemmeværnskompagni MIDTFYN har som sædvanligt i meget stor udstrækning bidraget til dette, ikke mindst som primus motor til Gruppekonkurrencen.
Tak for indsatsen og god vind til HJV på Midtfyn.'

Og lad så billederne tale:

Der var selvfølgelig lækker mad..
Forventningens glæde..
... mere forventning...
- og pengene i kassen klinger
Nogle havde mere tid til snak end andre..
Kompagniets mestersanger synger for på den hæderkronede kompagnisang


Og det var så den kompagnifest.
Datoen for den næste ligger klar.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring