Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ledelse 2 - En tur gennem huset

I direkte fortsættelse af LED 1, gav LED 2 deltagerne udfordringer der kan bruges både i hjv og i det civile.

01-02-2015
Af John Schwartzlose, IT-BM, HVK Rødovre​
Det hele lagde, ligesom LED 1, ud med en præsentation af os selv. Denne gang med focus på stærke og svage sider. Vi var 12 gengangere ud af 14 fra LED 1, så vi kendte lidt til hinanden. Vores KUL, Allan, og instruktør,Jan, var også de samme, denne gang havde de dog fået hjælp fra Pernille. Så blev der åbnet op for gennemgang af "Huset". Vi skulle alle lave en problemformulering og problemanalyse. Min bestod ikke så mærkeligt i spørgsmålet: Hvorfor har kun 11% af kmp'ets medlemmer logget ind på hjv.dk version 2? Dette blev gennemarbejdet som det første af Bravo gruppen, og gav mig en brugbar viden at gå videre med. Mellem vores gennemgange af diverse problemformuleringer, blev der også tid til lidt teambuilding.

Det kan være svært at finde sin egen citron med bind for øjnene.
(Foto: KUL LED 2 Januar 2015)

Vi kom igennem 5 ud af 7 problemmer i løbet af 5 dage. Men jeg tror alle føler de kom hjem med en kæmpe taske af viden efter dette. Ikke mindst det netværk der bliver skabt under disse forhold. Endnu engang tak til HVS for et super kursus, og jeg kan kun anbefale du tilmelder dig hvis du får chancen.

​ 

Fakta

Ønsker du at læse mere om ledelse 1 og 2, kan du finde dem på hjemmeværnskolens side. Der vil også komme en længere gennemgang i næste udgave af OXEN.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring