Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Succesfuld uddannelsesdag

Øvre myndighed varslede HVK RØD sent fredag d. 17-4-2015 om en forestående afsøgning i Store Dyrehave grundet efterretninger fra PET om aktive grupperinger i det nord-sjællandske område.

24-04-2015

Varsling fra øvre myndighed tilgik HVK RØD, hvor KC og stab omsatte varsling til en 5-PKT befaling for opgaveløsningen. Varsling om mobilisering tilgik 1. og 2 deling med 3 og 4 deling i reserve pr mail og SMS............ 

Som du sikkert har gættet var det en øvelse, men vi havde en helt fantastisk dag med super vejr. Men vi lader de afsluttende ord komme fra deltagerne selv: ”Det var hamrende fedt at se godt humør og at der bare blev arbejdet igennem”, ”Tak for en super fed dag. Det er sku godt af få banket noget rust af. Det er fedt at se folks entusiasme – det smitter”, ”Velbekomme og i lige måde for indsats” og ”dagens slut bemærkning (uden filter og indpakning) – I andre som desværre IKKE var med – I gik virkelig af noget helt fantastisk."

Vi lader disse bemærkninger tale for sig selv og glæder os til KMP øvelsen, som afvikles i slut maj – vel mødt!

Du kan læse mere om dagen i næste udgave af OXEN

Fakta

HVK Rødovre afholder uddannelsesdage 2 gange årligt. Næste uddannelsesdag er den 17 oktober 2015 Du kan læse mere om denne på selve aktiviteten.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring