Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Øvelse med fokus på samarbejde og læring

Tirsdagens øvelse var tilrettelagt for alle - nye såvel som øvede, og gav rigelig mulighed for øvelse og læring, både på gruppe- og delingsniveau.

18-03-2015
 af: Marta 2 - 2


Vi havde mulighed for at bl.a. øve forskellige formationer i felten, på en længere strækning; både i vejområde, i en mørk skov samt en åben og noget mudret mark.

 

Øvelsen startede i teorilokalet med en kort gennemgang og hvor vi fik vores befaling. Herefter påbegyndte vi vores rute på små 4km, fra Fabriksparken da mørket var ved at falde på. Vi tog ruten langs vejen, i både forskellige formationer, med fokus på bebyggelsens tage samt med spring over vejen, hvor vi i gruppen trænede til at fungere som støtte for hinanden. På stien ind mod skoven, trænede vi både 'sneglen' på en noget ujævn skråning, samt inde i en mørk og lidt mudret skov, sammen med øvrige delinger. Længere inde på ruten skulle vi ind i mørk skov, hvor vi både øvede at grupperne sikrede hinanden, samt flere formationer. Aftenens sidste del, indeholdte at grupperne skulle sikre øvrige gruppers færden over en noget mudret mark, der lå under vand i store dele. For nogle af os betød det, at vi i skovkanten til marken måtte ligge i kold mudder og holde vores sikringsretninger.

 

Selvom aftenen var kold og nogle af os lejlighedsvis måtte ligge på jorden i en kold mudderpøl, så gjorde den store deltagelse, samarbejdet samt de naturlige omgivelser, dét værd og til en lærerig og brugbar øvelse

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring