Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Politiets nye indsatsleder bil blev grundigt studeret og fotograferet

Til møde med politiets indsatsleder

Mandag aften holdt kompagniets befalingsmænd møde på politigården i Aalborg.

03-03-2015

​Formålet med mødet var at få et indblik i, hvorledes politiets indsatsledere håndterer større indsatser i forbindelse med ulykker, katastrofer, og indsættelser i forbindelse med større arrangementer såsom fodboldkampe.

 
En af politiets indsats ledere, der også er vagtchef holdt et yderst levende og spændende foredrag, hvor han fortalte lidt om hvordan politiet griber en sådan opgave an. Efterfølgende lagde det op til en interessant diskussion, hvor politiets forventninger til kompagniet i forbindelse med opgave løsning kom på bordet. Dette gav tilhørerne en god viden om, hvilke forventninger politiet har, når man som hjemmeværnsmand møder op til en indsættelse.

Efterfølgende var der rundvisning, først på alarmcentralen, hvor vagtchefen og nogle af hans folk fortalte om de respektive opgaver et sådan sted. Styrepulten til alle trafiklys, afspærringsbomme med mere i Limfjordstunnelen var der også mulighed for at kigge på sammen med briefing rummet, der også bruges som kommando station ved de store indsættelser.
 
Herefter gik alle i garagen, hvor en helt ny indsatsleder vogn blev fremvist. Herefter var der mulighed for et kort kig til hundegården samt detentionen.
 
Aftenen blev afsluttet med et kort befalingsmands møde samt æblekage.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring