Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Himmerland

​​​​​​​​​​​​​​​​Politihjemmeværnskompagni Himmerland er en del af det "grønne" Hjemmeværn og en aktiv samarbejdspartner under Nordjyllands Politi. Vi bistår bl.a. Lokalpoliti Himmerland med trafikregulering i.f.m. cykelløb og andre større sportsbegivenheder. Vi deltager i afspærring af gerningssteder og skadesteder. Vi assisterer med mandskab, materiel og køretøjer i forbindelse med sneberedskab, stormflodsberedskab og andre samfundsstøttende aktioner.
 
Politihjemmeværnskompagni Himmerland er hjemmehørende på: Tolstrup Byvej 15 9600 Aars.

Kompagniets primære indsatsområde er Vesthimmerlands kommune og den vestlige del af Rebild kommune. Vi er en del af Hærhjemmeværnet, men vort primære arbejdsområde er hjælp til det lokale politi. Som ovenfor nævnt hjælper vi politiet i de situationer, hvor politiets resurser er utilstækkelige. Vi deltager i planlagte opgaver ved f.eks. sportsstævner, koncerter, byfester og meget andet.
 
 
Vi arbejder med en forholdsvis kort varslingstid, hvilket gør at kompagniet er i stand til at være på et skadested inden for få timer.
Vi samarbejder med andre politikompagnier, både i Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland og i Region 1.
Arrangementerne kan også være så store, at vi kan blive bedt om at assistere andre steder i landet. Her kan bl.a. nævnes cykelløbet Giro d'Italia i Trekantområdet, topmødet COP15 i København, Madonna- og Rolling Stones koncerterne i Horsens og koncerter i Herning.
 
Bliv frivillig  
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har vi en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
Læs mere her om hvordan vil bliver medlem af Politihjemmeværet. Du kan også "bare" kontakte os.
 

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

 OE Nyheder

 Facebook Nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring