Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Billedet viser posternes placering. Her som der var mod løbets slutning

Cykelløb i solskin

Cykelløbet Himmerland Rundt blev i dag, lørdag, afviklet i flot solskins vejr.

02-05-2015

​Løbet som afvikles hvert forår med start og mål i Aars havde omkring 190 ryttere fra ind-og udland til start.


Med start i Aars gik turen mod Farsø tilbage til Aars, Aalestrup og Gedsted og igen tilbage til Aars inden turen fortsatte mod Vilsted og Ranum. Endelig var rytterne tilbage i Aars igen, hvor de skulle køre en rundstrækning i Aars by 5 gange.

I alt 28 mand m/k stillede denne dag for at hjælpe med til afviklingen af løbet og besætte de mange poster. Heldigvis var der hjælp fra de 2 politikompagnier i Aalborg.
 
De fremmødte blev parret 2 og 2 med en instruks og kort der forklarede hvornår de skulle være på hvilke poster og hvad opgaven bestod i. Som flere gange før ved tilsvarende opgaver blev det enkelte hold udstyret med en GPS sporingsenhed, således Jens og Christian på
kommandostationen kunne følge med i, hvor det enkelte hold befandt sig og evt. hjælpe til med at finde den tildelte post. Det er et godt system, som for føreren på kommandostationen giver et godt overblik.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring