Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

UDSTOF tillægges LT-grad

Uddannelsesstøtteofficer Casper Hansen fik tillagt grad som løjtnant.

14-06-2016
Oversergent (OS) Casper Hansen fik ifm. kompagniuddannelsen tirsdag den 14. juni 2016 tillagt grad som løjtnant (LT) og fortsatte i sin funktion som uddannelsesstøtteofficer (UDSTOF) i Politihjemmeværnskompagni Københavns Vestegn (POHVKVES).  Kompagniet ser frem til det fortsatte samarbejde og ønsker ham tillykke.
 
Casper skrev følgende om sig selv ifm. sin tiltrædelse tidligere på året:
 
”Mit navn er Casper, jeg er 32 år og er kompagniets nye uddannelsesstøtteofficer – i daglig tale kaldet UDSTOF. Jeg kommer med en baggrund fra Hæren, hvor jeg er uddannet oversergent med speciale i uddannelse indenfor skydning, førstehjælp og signaltjeneste. I dag er jeg ansat ved politiet, og arbejder i en efterforskningsafdeling i Rødovre.
 
Min opgave i kompagniet bliver at støtte jer alle i forhold til uddannelse. I praksis vil jeg kigge på enkeltmand og vurdere behov og prioritering i forhold til jeres funktion og kompetencer. Herefter vil jeg i samarbejde med jer og jeres nærmeste fører lægge en plan for jeres uddannelse. I den forbindelse bør i tænke over, hvad i har af ønsker til fremtiden. Jeg håber, at vi i fællesskab kan skabe et endnu højere uddannelsesniveau i kompagniet, og således fastholde og udvikle vores operative kapacitet.
 
Hvis i har spørgsmål til uddannelse er i velkommen til at kontakte mig pr. mail på udstof@povest.dk .
 
Jeg ser frem til at hilse på jer alle.”
 
 
 
 
                                                             

Fakta

Både KC, NK og UDSTOF i POHVKVES er til daglig polititjenestemænd.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring