Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politikompagni Vestegnen

Politikompagni Vestegnen er det eneste politikompagni på Københavns Vestegn og dets geografiske ansvsarsområde er sammenfaldende med Københavns Vestegns Politikreds og dækker således kommunerne Ishøj, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Høje-Taastrup, Herlev, Ballerup og Gladsaxe. Dette forpligter og vi sætter en ære i at løse vores opgaver på bedst mulig vis til gavn for samfundet og borgerne. 

Politikompagni Vestegnen er et mangfoldigt og løsningsorienteret politikompagni. Vores politikompagni er bredt sammensat af forskellige borgere, hvad angår alder, baggrund, uddannelse og erfaring. Politikompagniet har domicil på Sognevej 33 i Brøndby Kommune.

Politikompagniet kan løse både militære såvel som politimæssige opgaver, men er særligt specialiseret i at yde støtte til Københavns Vestegns Politi ifm. trafikregulering, gerningssteds- og uheldsafspærring, antiterrorberedskab, stormberedskab, transportopgaver mv. Politikompagniet anvender som oftest politiets patrulje- og gruppevogne. 

Politikompagniet har underlagt en egentligt infanterideling, der primært dygtiggøre sig i de militære færdigheder og kan indsættes til egentlige hæropgaver. 

Politikompagniet kan tilbyde en aktiv fritid til både dem, der ønsker at beskæftige sig med det militære discipliner, dem der interesserer sig for politistøtte og dem, der vil prøve lidt af det hele. Det er individuelt for meget tid, den enkelte bruger, men der skal forrettes minimum 24 timer pr. år.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring