Topbanner

Nyhed

Uddannelsesstøtte til Opklaringsbataljonen

Hjemmeværnskompagni Hasle´s vigtigste opgaver er at støtte opklaringsbataljonen i deres uddannelse - Noget du også kan blive en del af.

24-02-2017

​Så starter et travlt forår op for Hjemmeværnskompagni Hasle, det bliver en år, hvor vi skal støtte opklaringsbataljonen i deres uddannelse og første gang starter her i februar.

Det sætter krav til enkeltmands militære færdighed når opgaverne løses, men samtigdig er dette også en god mulighed for at få vedligeholdt de færdigheder og uddannelse.

Alle funtioner kan bliver trænet i disse opgaveløsninger, det gælder lige fra KC der udfærdiger befaling til den menige geværskytte, der skal løse opgaven ud fra den befaling som soldatens gruppefører har skrevet. 

MEN - vi kan ikke gøre det alene, derfor har vi altid brug flere gode soltater, der kan og vil yde en indsats, så tøv ikke med at kontakte Hjemmeværskompagni Hasle.

 

VI HAR BRUG FOR NETOP DIG 

 

 
 

 

Fakta

Hjemmeværnskompagni Hasle er et "Grønt" kompagni, dvs. vi tilbringer meget tid ude i terrænet, hvor vi støtter den øvrige del af forsvaret.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224