Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nekrolog over Ulla Knudsen

Vores trofaste medlem gennem mange år, Ulla Knudsen, mistede vi også i 2016, den 10. januar.

Ulla var en trofast hjemmeværnssoldat - lige fra hun kom ind i Hjemmeværnet i Rønne-kompagniet, den 27. oktober 1951  - til sin bortgang, den 10. januar 2016 i en alder af 84 år.
Ulla opnåede at få Hjemmeværnets 50 års tegn den 27. oktober 2001, og samme dag i 2011 fik hun tildelt 60 års tegnet, en ganske særlig udmærkelse.
Læs mere her: Udmærkelser til lotter (nederst på siden).
Mange minder er det også blevet til gennem tiden, her fortæller Hanne Hueg om en øvelse:
"Ulla var medlem af Rønne Kompagniet, og jeg husker hende faktisk som aktiv!
For omkring 10 år siden havde vi en stor øvelse på Østkraft med en hulens masse fjender. I Hjemmeværnskompagni RØNNE var vi sædeles godt forberedte, så derfor havde vi installeret nogle af vores ældre medlemmer i Det danske Spejderkorps` hytte i Kanondalen. I døgndrift spillede vores seniorer ældre, interesserede medborgere, der spadserede tur på Galløkken og Havnen og meldte særdeles relevante og vigtige informationer ind til os på KSN. Hytten var naturligvis forsynet med radio, så de kunne kalde os.
Vi kunne se dem "gå tur" i området fra vores forskellige poster inde på Østkraft og glædede os! Rent faktisk meldte fjenden tilbage efter øvelsen, at det havde været helt umuligt at komme i nærheden af Østkraft, men de havde vist ikke kastet mistanke på alle vores "seniorer," der havde meldt så flittigt ind om fjenderne.”
Så sent som til vores årlige julemøde blandt lotterne var Ulla til stede og spredte glæde og energi på sin egen, hyggelige måde.
Ære være Ullas minde!


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring