Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Aarhus City halvmaraton 2015

Søndag d. 21. juni 2015 gennemførtes Århus City halvmaraton for fjerde gang.

23-06-2015

Igen i år slog arrangementet rekord med antallet af deltagende løbere. Omkring 14.000 personer deltog i løbet på en rute, som endnu engang viste Århus fra den bedste side. Fra indre by til skovene i udkanten af byen og over det store det nye beboelsesområde på havne. En lang og vanskelige rute, som ikke havde kunnet ladet sig gøre, hvis ikke det var for Politihjemmeværnskompagni Århus.

Det er ikke gået ubemærket hen for arrangørerne, at indsatsen igen i år var på plads og virkede i alle henseender. De mange medlemmer fra Hjemmeværnet sikrede et på alle måder godt og vejtilrettelagt løb.

Selvom Århus City halvmaraton er et stort arrangement, så er det blot ét blandt mere end 50 arrangementer, som afvikles hen over sommerperioden i Østjylland, omkring Randers og på Djursland, og som tilsammen lægger et utroligt pres på særligt Politihjemmeværnsenhederne under Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland.
I denne periode er der normalt brug for alle mand M/K, hvis enderne skal nå sammen. Distriktet vil derfor gerne rose og sende sin tak til alle, som bidrager til løsning af de mange opgaver. Såvel politihjemmeværnssoldater, som de bidragsydere fra andre enhedstyper, som stiller sig til rådighed i den travle tid.

TAK FOR DET!

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring