Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Stor brand og cykelløb i Randers

Politikompagniet Randers (POHVK RAN) har i weekenden været på 2 opgaver for politiet, en stor brand på Hotel Randers samt cykelløb i den nordlige del af kommunen.

08-06-2015

Ved branden der startede torsdag formiddag den 4. juni på Hotel Randers midt i byen, kom Randers Brandvæsen og Falck på flere dages arbejde. Politiet afspærrede flere gader i den indre by, for at skabe arbejdsplads for slukningsarbejdet. Torsdag kl. 1800 blev POHVK RAN indsat i afspærringen, med personel 24 timer i døgnet til mandag eftermiddag kl.14 

 

 

En opgave som, på grund af opgaven med cykelløbet betød, at POHVK RAN måtte bede om hjælp fra HVK Favreskov til at klare opgaven. Heldigvis var det over en forlænget weekend, da det var Grundlovsdag fredag, hvor mange havde fri og butikkerne var lukket.


Fredag, lørdag og søndag var POHVK RAN på opgave med cykelløb nord for Randers, omkring Harridslev. Arrangørerne havde søgt om tilladelse, til at flere ruter i det bakkede terræn var ensrettet, og at der flere steder skulle afspærres, når cykellisterne kom forbi, hvilket betød oprettelse af flere poster rund i området. Samtidigt var der Festspil på Støvringgård hvor ruten var lagt forbi, hvilket gav ekstra arbejde med at dirigere trafikken gennem ruten.   

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring