Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland

 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Velkommen til Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland. 
 
For at komme til kontakt muligheder ved distriktet, skal du trykke på "kontakt" i topmenuen.
Her finder du tlf.nr til distriktet samt nummer til vagthavende og ledelsen ved distriktet.
 
For åbningstider er der i venstre menu et link til "åbningstider" ved administrationen, ved forsyningområdet, ved FDD m.m.
 
Ved at trykke på "Om os" i topmenuen, bliver du vist til en side der fortæller om hvad distriktet har af kapacitet samt hvilke opgaver distriktet bliver anvendt til af politiet og andre myndigheder.
Der er også et link i bunden af siden "Om os" der fører dig til en side der fortæller om distriktets historie og heraldik igennem tiden.
 
 
Ønsker du at se vore enheders egne sider, finder du i højre side en enhedsoversigt over enheder ved Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland.
Ved at klikke på enhedsnavnet kommer du til enhedens egen side på hjv.dk, og her kan du også finde kontaktinformation til enheden.
 
Er du medlem af hjemmeværnet kan du ved at trykke på "for medlemmer"  i menuen til venstre, komme du til distriktets sider bag login. Her finder du link til sider der er nyttige for din færden på hjv.dk m.m.

  

 Nyheder fra Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring