Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nye udfordringer til distriktets Næstkommanderende Major Johan Aagaard

Fra 15. august skal vores næstkommanderende Major Johan Aagaard tiltræde en stilling i operationsstaben i Forsvarskommandoen.

23-06-2022


Her fra Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn skal lyde et stort tillykke med det nye job og et stort tak for indsatsen i distriktet.

Johan har udført et stort arbejde med at uddanne den frivillige stab og delt ud af sin erfaring fra sine tidligere stillinger gennem sin karriere i forsvaret, som startede i 1999. Johan har også i en periode været fungerende chef ved distriktet i forbindelse med chefskiftet i foråret.

Indtil der bliver fundet en ny næstkommanderende vil Johans opgaver blive delt på de øvrige i den faste stab. Vigtigst for de frivillige vil de to kompagnier, som har Johan som kontaktperson få udpeget en ny midlertidig kontaktperson, så de fortsat får den nødvendige støtte til planlægning af uddannelse m.m.

Endnu en gang et stort tillykke med det nye job, som er en fantastisk mulighed på Johans karrierevej.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring