Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

STHVK MVS personel med distriktschefen stående i baggrunden
​Personel fra stabskompagniet i godt humør - Distriktets tre tilbageværende repræsentanter heraf to bagest i højre hjørne (chefen stående) plus en bag kameraet - Sekretariatslederen, overassistenten fra sekretariatet og chefen for logistik havde forladt stedet tidligere på aftenen, så snart deres opgaver var fuldført.

Helhedsinspektion i bygning 25

Rapport fra en god aften med personel fra stabskompagni og distrikt.

06-03-2015

Af Jens Lynge, IT-officer

I aftes - torsdag - gennemførte Hærhjemmeværnsdistrikt Midt og Vestsjælland årets andet af seks besøg hos en underafdeling.  Og turen var nået til distriktets stabskompagni.

Nøglepersonel fra kompagniet besvarede nysgerrige spørgsmål fra kontrolholdet.  Formålet med besøget var at afdække styrker og udviklingsmuligheder indenfor områder som sikkerhed, administration, personelforhold, våben/materielbeholdning og IT.

Samtalerne gik som smurt i en behagelig stemning.  Og præcis til den planlagte tid gik distriktsholdet i enrum for at sammenholde aftenens notater.

Den efterfølgende tilbagemelding var på den gode side.  Selvfølgelig var der udviklingsmuligheder.  Der er jo altid noget, som kan gøres en tand bedre.  Men helhedsindtrykket var godt.  Og stabskompagniets chef, Kenneth L. Nyland, havde grund til at være tilfreds med aftenens forløb.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring