Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Mindeord om Robert

Robert Ottosen er afgået ved døden den 30. april 2015.

05-05-2015

Af Jan Pedersen, ledende informationsofficer

Robert skrev kontrakt med Hjemmeværnet i juli 1975. Han var meget aktiv og deltog flittigt i både møder, uddannelse og øvelser. Han var seriøs med sit hjemmeværnsarbejde, blandt andet i mange år som premierløjtnant i distriktsstaben i funktionen som administrationsofficer. Senere blev Robert udstillingshjælper og fotograf i distriktets informationselement.


Robert var med, når der blev kaldt til IT-BM workshop.  Her i juni måned 2012.

Jeg kendte Robert som en god kammerat, altid frisk på en snak og en god, stærk ostemad. Og altid med kameraet over skulderen.

Robert hjalp også til ved distriktets faste stab, blandt andet med arkivet - men også med hjv.dk. Robert ydede en stor hjælp og var en afholdt person ved distriktet.

Robert havde en passion for det fotografiske, hvor han tog en del kurser på aftenskole. Han stillede altid op og tog billeder, når distriktet havde arrangementer. Privat nød Robert at rejse med sin elskede Lise, men desværre tog kræften over.

Distriktet vil være repræsenteret ved bisættelsen.

Robert Ottosen blev 71 år. 
Æret være hans minde.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring