Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Kreativitet på distriktet - i anledning af julen

Stabens julehilsen

Mange timers støtte – og en varm hilsen.

19-12-2014

Så er endnu et godt hjemmeværnsår ved distriktet gået. Såvel kompagnierne som distrikt og region har haft en lang række gode aktiviteter at tilbyde i årets løb. Rigtig mange af jer har taget imod en del tilbud - tak for det.

Kompagnierne har leveret mange timers støtte til Forsvaret i år. Ikke mindst opgaverne i Kalundborg Havn har tæret en del på kræfterne. Vores politienheder har igen i år leveret varen med støtte til politikredsen. Mellem en tredjedel og halvdelen af alle mandtimer ydet til Politiet af hele regionen er leveret af vores distrikt alene. Det er meget imponerende!
Vi må fortsat afvente politisk beslutning vedrørende Hjemmeværnets struktur, men jeg vurderer, at resultatet ikke vil få den store betydning for distriktets og kompagniernes virke. Slet ikke i 2015, som vi derfor ser frem til at tage fat på inden længe!
I og jeres familier ønskes er rigtig glædelig jul og et godt nytår - forhåbentlig med mange gode stunder i uniformen!
På distriktsstabens vegne.
Ole Jørgensen

Fakta

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring