Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Pressemeddelelse

Roskilde Festival 2015 - lakker mod enden

En rolig Roskilde Festival 2015 lakker mod enden - men den slutter først for Politihjemmeværnet, når vi har fået sendt alle godt hjem i løbet af søndag.

04-07-2015
Festen slutter som sædvanligt af med brag af god musik. I år kan alle Beatles-fans godt glæde sig, når Paul McCartney, den ene af blot to levende medlemmer af den hedengangne rockgruppe, går på Roskildes Orange Scene, lørdag kl. 22.00.
Når McCartney og hans band er færdig kl. ca. 01:30, går det danske band Suspekt på Orange Scene, så det bliver en meget lang vagt for de indsatte medlemmer af Politihjemmeværnet.
En del af ca. 80.000 publikummer, vil sikkert tage hjem i løbet af natten og ud på den tidlige morgen. Men på grund af programmet, og det faktum at festivalen slutter natten mellem lørdag og søndag (og ikke som de tidligere år - natten mellem søndag og mandag), så forventes det også, at de indsatte medlemmer får travlt søndag formiddag og til langt ud på eftermiddagen.
I år har Roskilde Festivalen være præget af et meget anderledes og roligt trafikmønster. Lykkeligvis er vi - indtil nu - også sluppet for påkørsler af vores personel. Ligesom sidste år oplever de frivillige medlemmer i øvrigt også, at deres indsats på vejene bliver positivt påskønnet af trafikanterne. Sidst men ikke mindst skal det også nævnes, at samarbejdet med Midt- og Vestsjællands Politi som sædvanligt har været forbilledligt. Med disse oplevelser i bagagen, ser vi allerede nu frem mod vores næste indsættelse under Roskilde Festivalen 2016.
Fra Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland og ledelsen af dette års PO-indsats side, skal der lyde en stor tak til alle de dedikerede frivillige - menige, stab og pårørende.
Vi glæder os allerede nu til næste år - på gensyn!

Fakta

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring