Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Bent fik af kompagniet et par stole og et bord, til at have med i bilen når, han tager ud med metaldetektoren

40 års jubilæum som våbenmester

Lørdag den 25. oktober afholdt Hjemmeværnskompagni Aggersund surprise for deres våbenmester igennem 40 år Bent Harding Møller

03-11-2014

Kl. 9.00 lørdag morgen var flaget hejst og der var gjort klar på Hjemmeværnsgården i Fjerritslev, og de sidste gæster ankom inden hovedpersonen. Bent Harding Møller var indkaldt for at skulle udlever materiel til nogle medlemmer der skulle på øvelse, han havde dog undret sig, der var ikke oprettet nogen aktivitet. Bent blev noget overrasket da han ankom over det store fremmøde, men da han så sin familie samt distriktschefen Jan Johansen gik det op for ham, hvad der forgik. 
 


Kopi af forsyningsblanketten, som viser hvilke mangler, der var da Bent overtog for 40 år siden
 

Kompagnichef Peter Dal overrakte Bent en kopi af overdragelses dokumentet over de mangler, der var da Bent overtog våbenkammeret for 40 år siden, Peter siger samtidig at der ikke er nogle mangler nu ”for jeg har Danmarks bedste våbenmester”.

Bent på sit våbenkammer, som også rummer en større udstilling
Hvis/når Bent får lov til at stoppe som våbenmester, vil han gerne være historiker, for alt det jeg har samlet til udstillingen, er ikke registreret.  Bent fik 50 års tegnet fra Hjemmeværnet i 2013.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring